För dig som är byggentreprenör

Praktisk byggteknik

Jobbar du med ombyggnader eller nyproduktion?

Är du trött på försäljare med nya material som påstår att det senaste är det bästa eller att det aldrig varit problem med deras beprövade system?

Då kan det vara bra att ha en oberoende och fristående konsult som kan rekommendera rätt material på rätt plats.

Vårt erbjudande

Vi hjälper Dig att välja material och arbetsmetoder som passar just dig. Golv, väggar, fönster och tak anpassas utifrån dina önskemål till fuktsäkra och välisolerade delar som tillsammans blir ett fungerande och robust klimatskal.

Byggnadsnämnden ska ha en energiberäkning för huset. Vi gör detta samtidigt som vi utför fukt och värmeberäkningar för konstruktionerna där vi kan berätta vilka U-värden som fönster, väggar, golv och tak ska ha.Sedan följer vi upp ditt jobb på plats och gör täthetsprovning, fuktmätning och värmekamerafotografering. På så sätt höjer du kvaliteten samtidigt som gubbarna kommer att få en ny förståelse för hur värme och fukt fungerar i dagens välisolerade konstruktioner.

Din fördel

Du kan sedan stolt visa dina kunder våra rapporter som intygar hur välbyggt och fuktsäkert deras nya hem har blivit. Allt kontrollerat av en oberoende och fristående konsult.